Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - هفته نامه ديده‌بان - محمد حسين عباسي: وقتي اولين روزنامه هاي رنگي در ايران منتشر شدند، فوتباليست ها و خواننده ها در کنار هم سوژه اصلي جلدها به شمار مي رفتند. اين رابطه نزديک تا امروز نيز ادامه پيدا کرده و حتي جدي تر شده است. بسياري از فوتباليست ها با وسوسه خوانندگي روبرو شده اند و بسياري از خواننده ها در نزديک ترين فاصله ممکن با فوتبال قرار گرفته اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اين ناخنک ها البته چندان موفق نبوده اند چرا که جامعه عموما از اين اتفاق استقبال نمي کند و هر دو حوزه آنقدر تخصصي هستند که تمرکز همزمان روي آنها، دشوار به نظر مي رسند. با اين وجود فوتباليست ها هنوز هم از روياي ميکروفون جدا نمي شوند و خواننده ها همچنان از پرچم هاي رنگي هواداري دست نمي کشند.

فرزاد فرزين
دوستان قديمي فرزاد فرزين معتقدند او اين شانس را داشته که در فوتبال هم به يک ستاره تبديل شود. فرزاد در آغاز جواني فوتبال را به صورت جدي دنبال مي کرده، اما از يک جايي به بعد ترجيح داد همه هوش و حواس اش را در تسخير موسيقي قرار دهد. روزنامه هاي ورزشي قبل از هر دربي براي مصاحبه با چهره هاي هنري، به سراغ فرزاد مي روند، چرا که او کاملا فوتبالي و به شدت پرسپوليسي است. فرزاد تا امروز ترانه اي براي قرمزها نخوانده اما اميدوار است يک روز بتواند در ورزشگاه آزادي تهران براي مخاطبانش کنسرت اجرا کند.

بختيار رحماني
قبل از آن که بختيار رحماني به برنامه نود دعوت شود و روبروي عادل فردوسي پور بنشيند، خيلي ها از عشق و علاقه ديرين او به خوانندگي خبر نداشتند. نودي ها حتي خود اين فوتباليست را با اشاره به موزيک ويدئوي کردي اش و پخش لحظاتي از آن روي آنتن غافلگير کردند. اين ويدئو مربوط به روزهايي بود که بختيار، روياي خواننده شدن در سر داشت. او هيچ وقت يک خواننده حرفه اي نشد و به جاي اين رشته هنري، ورزش فوتبال را براي ساختن آينده اش انتخاب کرد.

شکل و شمايل در اين موزيک ويدئو نيز، براي شهرت امروز او چندان افتخارآميز نبود. ستاره متولد سرپل ذهاب باشگاه ذوب آهن، تقريبا به همه آرزوهاي فوتبالي اش رسيد، از قهرماني با فولاد تا بازي با استقلال و البته سفر به جام جهاني. او اين روزها منشاني از بختيار آماده سال هاي گذشته ندارد اما هنوز مي تواند آمادگي اش را به دست بياورد. بين رحماني و ميکروفون فاصله زيادي ايجاد شده اما بعيد نيست او در پايان دوران فوتبال دوباره به سراغ خواندن آهنگ هاي کردي برود.
شيث رضايي
از همان نوجواني عادت داشت در اردوي تيم هاي ملي بازيکنان را کنار هم جمع کند و براي شان بخواند. همبازي هاي شيث در پرسپوليس نيز در هر شرايطي ناچار بودند به صداي اين بازيکن گوش بدهند. البته او صداي خوبي داشت و آهنگ هايش توي ذوق نمي زد. شيث که متخصص کوک کردن ساز مخالف در پرسپوليس هم بود، بعد از کنار گذاشته شدن از سوي اين باشگاه وضعيت فوتبالي جالبي نداشت و سرانجام به کلي قيد فوتبال را زد و خواننده شد. او همچنان در موسيقي فعاليت مي کند و آهنگ هايش را براي دانلود روي وب سايت هاي مختلف قرار مي دهد. شيث در فوتبال پر از استعداد بود اما به خوبي از اين استعداد استفاده نکرد. او در خوانندگي نيز با استعداد به نظر مي رسد اما هيچ تضميني وجود ندارد که از اين استعداد هم استفاده کافي را ببرد.

نيما نکيسا
در نسل محبوب 98، کيفيت نکيسا هرگز نزديک احمدرضا عابدزاده هم نبود اما اين دروازه بان توانست در مسابقه با يوگسلاوي در جام جهاني درون دروازه ايران بايستد. نکيسا حتي قبل از فوتبال، شيفته موسيقي بود و در سال هاي آخر بازي، موسيقي را جدي تر گرفت. «خدا کنه بارون بياد» نام آلبوم اين دروازه بان است که هر سبک آهنگي در آن وجود داشت. 13 سال قبل حتي چند موزيک ويدئوي نکيسا از شبکه هاي ماهواره اي نيز پخش شدند. نيما قبل از جام جهاني 2006، با حضور ميناوند و پژمان جمشيدي براي تيم ملي آهنگ خواند و بعد از فوت هادي نوروزي نيز، خواننده اصلي آهنگ يادبود باشگاه براي کاپيتان ابدي شد.

رضا يزداني
خوانندگي هميشه انتخاب اول رضا يزداني بود، اما اگر قرار بود او کار متفاوتي را براي خودش انتخاب کند، قطعا به سراغ دروازه باني فوتبال مي رفت. رضا که تعداد آلبوم هايش حالا به تعداد انگشت هاي دو دست رسيده، در چند مسابقه خيريه و دوستانه فوتبال و فوتسال توي دروازه ايستاده و فراتر از حد انتظار ظاهر شده است. او با کيفيتي که از خودش نشان داده همين حالا مي تواند در ليگ فوتسال ايران به ميدان برود. اين خواننده موفق موسيقي راک که اين سال ها به سبک پاپ نزديک شده، در بازيگري هم توانا نشان داده است.

با اين وجود شايد اگر او هرگز با موسيقي آشنا نشده بود، اين روزها با لباس دروازه باني و آن موهاي بلند پريشان، توي دروازه مي ايستاد و شايد حتي يک سبيل بلند مي گذاشت تا رنه هيگوييتا کلمبيايي را به عنوان الگوي زندگي اش معرفي کند! يزداني يک استقلالي تمام عيار به شمار مي رود و تا امروز چند آهنگ براي آبي ها خوانده است.
مهرداد ميناوند
همه آنهايي که با آهنگ «تک ستاره» يا ويدئوي «مادر» از مهرداد ميناوند برخورد کردند، به شدت غافلگير شدند. هميشه در اطراف تيم ملي شنيده مي شد که مهرداد صداي خوبي دارد اما اين آهنگ در حد و اندازه هاي يک خواننده حرفه اي بود و نه يک فوتباليست که قصد دارد به خوانندگي ناخنک بزند. تحريرهاي او شبيه يکي از خواننده هاي معروف خارج نشين بود و آهنگ اش نيز با استقبال زيادي روبرو شد. مهرداد اما هيچ وقت خوانندگي را چندان جدي نگرفت و آلبومي روانه بازار نکرد. او يک بار در دوراهي فوتبال و موسيقي، فوتبال را انتخاب کرده، و براي هميشه به اين انتخاب وفادار ماند.

تتلو
او که چند دوست صميمي در بين فوتباليست ها داشت از يک جايي به بعد هر کاري که به ذهن اش مي رسيد انجام داد تا فوتباليست شد. اين خواننده زيرزميني جنجالي، ابتدا براي پيوستن به پرسپوليس تلاش کرد اما به بن بست رسيد. بعد استقلالي شد و خودش را در معرض ديد استقلالي ها قرار داد اما باز هم خبري نشد. سومين تيم محبوب او راه آهن بود. حتي سرمربي وقت راه آهن فرهاد کاظمي به شوخي و جدي از امضاي قرارداد با اين بازيکن خبر داد اما آخرين دورخيز تتلو براي فوتباليست شدن هم به شکست انجاميد. جالب اين که او اعتقاد داشت در هر مسابقه 100 هزار نفر را به ورزشگاه خواهد کشاند. تتلو براي فوتباليست شدن يک چيز مهم نداشت و آن چيز استعداد بود.

رضا عنايتي
رضا عنايتي در اوج شهرت در برابر هوس خوانندگي تسليم شد و اولين و آخرين آلبوم زندگي اش را سال 89 منتشر کرد. «همه چيم تو» نام آلبومي بود که حتي از سوي استقلالي ها نيز با استقبال چنداني روبرو نشد. جالب اين که يکي از همبازي هاي رضا يعني سياوش اکبرپور، تهيه کنندگي اين آلبوم را بر عهده گرفت تا يک پروژه تجاري کاملا ضررده را پشت سر بگذارد. عنايتي بعد از ديدن واکنش ها، به طور کلي خوانندگي را بوسيد و کنار گذاشت. او هرگز کنسرتي برگزار نکرد و حتي خبري از آلبوم دوم يا ترک سينگل هم نشد و بهترين گلزن تاريخ ليگ برتر فقط روي فوتبال تمرکز کرد.

حميد عسکري
در هر لحظه اي که از او سوال کنيد، از آخرين نتايج، تحولات و انتقالات استقلال خبر دارد. حميد عسکري فوتبال را از نماي نزديک دنبال مي کند و به شدت به استقلال علاقه مند است. پيش بيني هاي او از نتايج تيم محبوب اش معمولا غلط از آب در مي آيند اما در بين خواننده هاي محبوب پاپ کمتر کسي وجود دارد که به اندازه او اطلاعات فوتبالي داشته باشد و هر روز خبرهاي فوتبال را دنبال کند.

علي انصاريان
مدافع مياني پرسپوليس و استقلال آنقدر به حضور در محوطه جريمه تيم هاي رقيب علاقه داشت که وب سايت هاي موسيقي تنها آهنگ هاي زندگي اش را با برچسب «مهاجم» پرسپوليس و استقلال منتشر کردند. او حضور چندان پررنگي در دنياي موسيقي نداشت اما دو کار سينگل منتشر کرد و تيتراژ يکي از فيلم هاي ويدئويي تهيه شده به دست خودش را خواند. علي اين روزها بازيگر پرکار شبکه نمايش خانگي است.

پژمان جمشيدي
پژمان از سال ها قبل خبر انتشار آلبوم «11» با حضور مطرح ترين چهره هاي تنظيم و ترانه سرايي را به هوادارانش داده و حتي جزئيات آن را منتشر کرده اما معلوم نيست که چرا اين آلبوم هنوز هم به بازار نرسيده است. مدافع راست پرسپوليس در اولين سال هاي دهه 80 چند سينگل منتشر کرده که يکي از آنها به نام «سوت پايان» در روزهاي پخش سريال پژمان به شدت مورد توجه قرار گرفت. او اين روزها کمتر به موسيقي مي پردازد و بيشتر سرگرم بازي در تلويزيون، سينما و تئاتر است. بعد از انقلاب او موفق ترين فوتباليست در زمينه کارهاي هنري به شمار مي رود.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۸۳۵۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پخش صدای علیرضا قربانی قبل از مسابقه حساس فوتبال !

به گزارش همشهری آنلاین، شامگاه گذشته (۷ اردیبهشت) پرونده رقابت‌های دور یک هشتم نهایی جام حذفی فوتبال باشگاه‌های کشور با صعود سپاهان و حذف پرسپولیس بسته شد. یکی از حساس‌ترین رویداهای فوتبالی شب گذشته بازی پرسپولیس و آلومینیوم اراک بود که اتفاقا به میزبانی اراکی‌ها برگزارشد.

بسیاری از علاقمندان فوتبال در این شب پر هیجان ورزشی راهی استادیوم شدند تا تیم مورد علاقه خود را تشویق کنند. معمولا در همه دنیا رسم بر این است که قبل از بازی‌های فوتبال برای حاضران در استادیوم موسیقی‌های پر هیجان پخش می‌کنند تا تماشاچی با فضا همراه شود و رخوتی در استادیوم ایجاد نشود؛ گاهی هم بسته به اهمیت بازی خوانندگان مطرح پاپ به استادیوم دعوت می‌شوند تا قبل از شروع بازی شور و هیجان مضاعف به تماشاچی تزریق کنند.

اما شب گذشته در ورزشگاه امام خمینی (ره) اراک بدون توجه به تمام این موضوعات برای حاضران موسیقی نواحی و آواز علیرضا قربانی (خواننده کلاسیک ایرانی) پخش شد؛ آن هم در شرایطی که نه مخاطب برای شنیدن آواز ایرانی حاضر شده است و نه آواز ایرانی قرار است به فضای استادیوم هیجان ببخشد!

درست است که موسیقی برای عده زیادی از مردم تنها جنبه سرگرمی دارد اما نباید از تاثیر موسیقی بر ذهن غافل شد. اینکه در تمام این سال‌ها موسیقی ورزشی مناسبی برای چنین رویدادهایی ساخته نشده است، قطعا جای بحث مفصل دارد اما کاش برگزارکنندگان مسابقه شب گذشته فقط کمی به اثربخشی موسیقی مهیج برای مخاطب فوتبالی احترام می‌گذاشتند و با کج‌سلیقگی نه جایگاه موسیقی ایرانی را تنزل می‌بخشیدند و نه حوصله تماشاچیان فوتبال را سر می‌بردند!

کد خبر 847416 منبع: ایسنا برچسب‌ها كنسرت موسيقى ویژه ورزشی موسیقی - چهره - ساز - آلبوم - اجرا خواننده - علیرضا قربانی

دیگر خبرها

  • پخش صدای علیرضا قربانی قبل از مسابقه حساس فوتبال !
  • بهترین پنالتی زن تاریخ فوتبال کیست؟
  • عکس| تصاویری از کنسرت خواننده عصر جدید در کشورهای عربی/خوانندگی احسان یاسین در تونس
  • آواز علیرضا قربانی در استادیوم فوتبال؛ جدی می‌فرمایید؟
  • درخشش فوتبالیست‌ها و فوتسالیست‌های قزوین
  • تیم‌داری در طرشت به روش کدخدامنشی
  • فوتبالیست قرمزپوش لیگ برتری در ۷ سال فقط یک‌دقیقه بازی کرده!
  • کنایه تلخ فوتبالیست دوست‌داشتنی سابق درباره قیمت دلار | فیلم
  • واکنش هیئت فوتبال تهران به ماجرای مرگ یک فوتبالیست پیشکسوت
  • ببینید | طعنه سنگین ستاره تیم ملی فوتبال ساحلی به حواله خودروی فوتبالیست‌ها