Web Analytics Made Easy - Statcounter

ورزش > فوتبال ملی - برنامه نود این هفته پخش نشد تا به سراغ هوشنگ نصیرزاده برویم و با او درباره این برنامه و عادل فردوسی‌پور صحبت کنیم.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ برنامه نود شب گذشته پخش نشد تا حواشی زیادی به پا کند. شبکه سه برنامه نود را حذف کرد تا بازی انگلیس و اسپانیا را پخش کند. همین موضوع باعث شد تا زمزمه هایی مبنی بر شایعه کنار گذاشتن و کمرنگ کردن فردوسی پور به گوش برسد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همین موضوع باعث شد تا به سراغ هوشنگ نصیرزاده برویم و از او درباره حواشی به وجود آمده برای برنامه نود صحبت کنیم. مصاحبه خبرآنلاین با نصیرزاده را در ادامه می خوانید:

برنامه نود برای اولین بار در میان فصل لیگ برتر پخش نشد و گفته می شود مدیران صدا و سیما قصد کمرنگ کردن این برنامه و مجری اش را دارند

باید به روند این برنامه را در هجده سال اخیر نگاه کرد. برنامه نود در این سال ها کاری جز روشنگری افکار عمومی نداشته و یکی از نقش های مهم این برنامه این بود که توانست با فساد در فوتبال مبارزه کند. در این مدت ناهنجاری ها و تنش های روی سکوها را مهار کرده و موفق شده دعواهای نژادی و قومیتی را در فوتبال از بین ببرد. 

در این مدت بسیاری از مدیران فوتبالی و حتی سیاسی در تلاش بودند تا جلو فردوسی پور و برنامه را بگیرند

فردوسی پور حامی اصلی اش در صدا و سیما را از دست داده اما صداقت و پاک بودنش باعث شده تا کسی نتواند از او بهانه و آتو بگیرد. فردوسی پور در این سالها تلاش کرده علاوه بر نشان دادن پشت صحنه فوتبال، فرهنگسازی هم بکند. شما یادتان هست در سال های اخیر و در برابر انتقال تیم ها به شهرستان های مختلف چقدر ایستادگی کرد و حتی با نماینده های مجلس دست به گریبان شد اما پای حرف و اعتقادش ایستاد.

پخش نشدن این برنامه  توسط صدا و سیما و خارج کردنش از کنداکتور هفتگی یک روند طبیعی است یا اینکه می خواهند فردوسی پور را کمرنگ کنند؟

در این مدت خیلی ها تلاش کردند فردوسی پور را زمین بزنند اما باید دید بازخورد مثبت برنامه فردوسی پور در جامعه چقدر است. نقشی که او در فرهنگسازی در فوتبال ایفا کرده را نمی توان نادیده گرفت. همین نظم و انضباطی که در فوتبال ما حاکم است را مدیون برنامه نود هستیم. نود بارها تلاش کرد تا فوتبال ما را به استاندارهای جهانی نزدیک کند. برنامه نود شبیه آهنگ الهه ناز است که هیچوقت کهنه نمی شود و تازگی دارد و نباید آن را زیر سوال ببریم. این برنامه پرمخاطب ترین برنامه صدا و سیما است و وقتی مخاطبینش بدون اینکه برنامه را ببیند در نظرسنجی اش شرکت می کنند، یعنی همچنان طرفدار و بیننده دارد. مردم توقع‌شان تداوم برنامه نود است. اسمی که با پاکسازی و روشنگری در فوتبال همراه شده.

به نظر شما برنامه ای می تواند جایگزین برنامه نود شود؟

برنامه نود 18 سال تداوم داشته و در این سالها هم بسیاری تلاش کردند برنامه ای بسازند تا بتوانند جایگزین نود شوند اما نتوانستند. فردوسی پور در این سالها یک بار هم بهانه دست مدیران و مسئولین برای کنار گذاشتنش نداد. با اینکه پول های زیادی در این فوتبال است اما عادل همیشه در این سالها پاک کار کرد. بالاتر هم گفتم، برنامه نود هیچوقت کهنه نمی شود و باید تداوم داشته باشد.

 

 

256 43

کلید واژه‌ها : هوشنگ نصیرزاده - عادل فردوسی‌ پور - برنامه تلویزیونی ۹۰ -

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: هوشنگ نصیرزاده عادل فردوسی پور برنامه تلویزیونی ۹۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۰۰۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه افزایش ۲۰ درصدی تولید خودرو در سال ۱۴۰۳

وزیر صمت با اشاره به افزایش تولید خودرو در کشور به ۵ هزار دستگاه در روز گفت: تلاش داریم که این رقم را حدود ۲۰ درصد افزایش دهیم که خیلی جهش بسیار بزرگی است. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، عباس علی‌آبادی در گفت‌وگوی تلویزیونی اظهار داشت: اجلاس آفریقا را داشتیم و بزرگترین نمایشگاه دستاوردهای کشور برای معرفی به بیش از 2 هزار بازرگان و تاجر بین‌المللی برگزار خواهد شد و می‌تواند تبعات خوبی داشته باشد. اجلاس آفریقا با تعداد زیادی از مقامات ارشد سیاسی آفریقا به خوبی برگزار شد که می‌تواند تاثیرات خوبی در رفاه و اقتصاد کشور داشته باشد.

او افزود: آفریقا، اقیانوس فرصت‌ها برای بازرگانان و تجار ما است. از جمله مهمترین این فرصت توسعه‌نیافتگی کامل آفریقا است. البته آفریقایی‌ها به صورت جامع برنامه‌هایی را برای توسعه پیگیری می‌کنند و در این برنامه فرصت‌های برای تجار ما وجود دارد. برای تحقق جهش تولید باید دروازه صادرات باز شود. خیلی از کالاهایی که تولید می‌کنیم به جهت اینکه بازار صادراتی ندارد، مجبور هستیم تولید را محدود کنیم. به عنوان مثال در لوازم خانگی رشد خوبی در کیفیت و کمیت داشتیم، اما همچنان در تهدید کالاهای قاچاق هستیم.

وزیر صمت ادامه داد: از جمله چالش‌هایی که در آفریقا داریم، نبود زیرساخت است که البته این موضوع با توجه به ظرفیت‌های خوبی که در توسعه زیرساخت حوزه‌های انرژی و حمل و نقل داریم یک فرصت محسوب می‌شود. نرخ رشد اقتصادی در آفریقا از متوسط جهانی بیشتر است و این به معنای فرصت است و ما باید از آن استفاده کنیم. تلاش می‌کنیم تا پایان امسال در تمام یا حداقل بخشی از کشورهای آفریقایی که محوریت دارند، نمایشگاه‌های دائمی برای کالاهای ایرانی را فراهم کنیم و همچنین به آفریقایی‌ها فرصت دهیم که در کشور ما پایگاه معرفی خود را داشته باشند. تراز تجاری ما با آفریقا کاملاً مثبت است و رویکرد ما این است که واردات خود را نیز از آفریقا افزایش دهیم. تا پایان امسال تعداد رایزن‌های بازرگانی ما در آفریقا به 12 مورد می‌رسد و تعداد مراکز بازرگانی به 15 مرکز خواهد رسید.

او در خصوص چالش‌های توسعه تجارت با آفریقا گفت: مهم‌ترین چالش‌ها رقبا هستند که تلاش می‌کنند پس از حضور ما در آفریقا با ابزارهای مختلفی مانند تحریم جلوی این موضوع را بگیرند. برنامه وزارت صمت این است که میزان تجارت ایران اعم از صادرات و واردات نسبت به شرایط فعلی دو برابر شود.

علی‌آبادی افزود: باید ظرفیت‌های مالی و اقتصادی خود را به نفع صادرات بسیج کنیم و هر مانعی که در مسیر صادرات است را برداریم. ما به شرکت‌هایی اولویت می‌دهیم که صادرات محور و دانش‌بنیان هستند. شرکت‌هایی که حداقل ارزبری و بیشترین میزان ارزآوری را دارند. مشارکت مردم زمانی رخ می‌دهد که بتوانیم از سرمایه‌های خرد مردم استفاده کنیم.

او افزود: در حال تعریف پروژه‌هایی هستیم که بر اساس آنها بتوانیم صندوق‌های پروژه را تأسیس کنیم که مردم با سرمایه‌های خرد خود در پروژه‌های ملی مشارکت کنند. به زودی اطلاعیه‌ها در این باره منتشر خواهد شد. اگر بتوانیم این هدف را محقق کنیم، بخش مشارکت مردم در شعار سال را به معنای واقعی و الگوی تازه محقق کنیم.

علی‌آبادی گفت: رقبای ایران حتماً برای ایران مزاحمت ایجاد خواهند کرد. یکی از کارهای مهمی که باید انجام دهیم ابزار تجارت را فراهم کنیم که مهمترین آن حمل و نقل است. برای شرق و شمال آفریقا نسبت خوبی داریم و طبق دستور رئیس‌جمهور برای غرب و جنوبی آفریقا هم از لحاظ حمل‌ونقل پوشش دهیم که کارهای سختی است و حتماً انجام خواهیم داد.

وزیر صمت افزود: آفریقا فرصت خوبی برای صنایع دانش‌بنیان ایران است و کشورهای آفریقایی هم در حوزه آموزش هدف‌گذاری کرده‌اند و ایران باید از این فرصت استفاده کند. همچنین شرکت‌های مهندسی و زیرساخت ایران هم می‌توانند پروژه‌های بزرگی در آفریقا اجرا کنند. کشورهای آفریقایی علاقه‌مند هستند از خودروهای روز استفاده کنند و این فرصتی برای ایران است.

وی تاکید کرد: تلاش خواهیم کرد به کسانی در اولویت ارز، ارز بدهیم که به سمت تجارت و صادرات بروند به‌ویژه به مقاصد صادراتی ایران از جمله آفریقا.

علی آبادی همچنین درباره برنامه های وزارت صمت در خصوص صنعت خودرو گفت: ما برنامه گسترده داریم و امسال تلاش خواهیم کرد که ظرفیت تولید را افزایش دهیم. ما به ظرفیت تولید 5 هزار خودرو در روز رسیدیم و تلاش داریم که این را حدود 20 درصد افزایش دهیم که خیلی جهش بسیار بزرگی است.

وی افزود: در بحث واردات خودرو باید گفت این موضوع را در دستور کار داریم تا به این وسیله تعادل بهتری در تامین تقاضای بازار و بحث ناترازی به وجود بیاوریم و اخبار خیلی خوبی در این زمینه داریم. تاکسی‌های برقی را واردات کرده ایم و مردم می‌توانند ثبت نام کرده و بخرند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ماجرای گردنبند کهنه شمسایی در جام ملت‌های آسیا +عکس
  • آئیین تجدید میثاق با شهدا در گناوه برگزار شد
  • روایتگری عملیات وعده صادق به سبک پرده خوانی
  • عکس کمتر دیده شده از علی انصاریان و مهرداد میناوند در پشت صحنه برنامه ۹۰
  • دانشگاه فردوسی نخ تسبیح فردوسی دوستان و شاهنامه پژوهان
  • برنامه افزایش ۲۰ درصدی تولید خودرو در سال ۱۴۰۳
  • نظر علیرضا طلیسچی درباره حضورش در شب‌های زودیاک و آهنگ پرطرفدارش «پاقدم»
  • ساخت پایگاه سلامت در محله تاریخی کهنه‌دژ سمنان آغاز شد
  • آغاز ساخت پایگاه سلامت شهدای محله کهنه دژ در سمنان
  • نمایشگاهی از نیم قرن تلاش برای احیای جلفا